سوالات متداول کاربران برای تحصیل در چین

تحصیل در چین آذر ۲۰, ۱۳۹۷ آذر 20, 1397


تصمیم گرفته ام در طی چند مقاله سوالات متداول شما برای ادامه تحصیل در چین را بنویسم. در این مقاله به سوالات متداول که اکثرا متقاضیان درباره تحصیل در چین از مشاوران و کارشناسان ما می پرسند، پاسخ خواهم داد.

اگر شما نیز سوالی در این باره دارید، در زیر همین مقاله بپرسید ظرف ۲۴ ساعت بعد مقاله را آپدیت خواهم کرد و به جواب شما پاسخ خواهم داد.

 

قسمت اول از سری مقالات سوالات متداول کاربران

 

اگر بخواهم در چین تحصیل کنم، چه کاری باید انجام بدهم؟

 

تحصیل در چین مشابه تحصیل در سایر کشورهای جهان است. یک دانشجوی بین المللی باید از وب سایت دانشگاه­ای که می خواهد بورسیه تحصیلی و پذیرش بگیرد برای درخواست و درک الزامات و مدارک تحصیلی بازدید کند.

ابتدا باید درخواست پذیرش برای دانشگاه بدهید. در سایت دانشگاه مدنظرتان اطلاعیه پذیرش که معمولا حاوی اطلاعات مربوط به پذیرش از قبیل  مدت تحصیل و زبان مورد استفاده در تدریس و اطلاعات ثبت نام مانند زمان، مکان و مواد مورد نیاز برای ثبت نام دانشجویان تازه وارداست. وجود دارد. با توجه به این اطلاعیه درخواست خود را بدهید.

 

پس از اتمام مراحل درخواست، می توانید درخواست بورسیه تحصیلی کنید. برای اطلاعات بیشتر درباره بورسیه تحصیلی، لطفا مقاله

بورسیه تحصیلی دولت چین را بخوانید.

 

اگر مراحل فوق را انجام دادید، لطفا صبور باشید و منتظر نتیجه باشید. اگر می خواهید نتیجه ی کمک هزینه تحصیلی تان را بدانید، لطفا با بخش مربوطه به دانشگاه تان تماس بگیرید.

 

تحصیل در کشور چین برای ایرانیان

 

من از یک کالج یا دانشگاه چینی پذیرش تحصیلی گرفته ام چه کاری باید انجام دهم؟

 

هنگامی که شما اعلامیه پذیرش را دریافت می کنید، قبل از ورود به چین باید مراحل زیر را انجام دهید.

 

  1. برای دریافت ویزا تحصیلی به سفارت چین بروید

برای تحصیل در چین، ویزای تحصیلی (X-visa)درخواست کنید. ویزای تحصیلی X1-visa یک ویزای درازمدت است که بیشتر از ۶ ماه اعتبار دارد و باید ظرف ۳۰ روز پس از ورود به چین به اجازه اقامت تبدیل شود. ویزای تحصیلی  X2-visa یک ویزای کوتاه مدت غیر قابل تبدیل است. دارنده چنین ویزایی تنها مجاز است که یک بار به چین برود و ۱۸۰ روز در چین باقی بماند. بنابراین، اگر باید بیش از ۱۸۰ روز در چین تحصیل کنید، باید برای ویزای تحصیلی  X1-visa  مجوز اقامت درخواست کنید؛ اگر کمتر از ۱۸۰ روز باشد، شما باید برای ویزای تحصیلی X2-visa درخواست کنید.

مواد مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی معمولا عبارتند از:

  • اصل و یک فتوکپی از گذرنامه ( گذرنامه­تان بایدحداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد).
  • یک نسخه اصلی و یک فتوکپی از فرم درخواست
  • یک نسخه اصلی و یک فتوکپی از مجوز پذیرش توسط کالج / دانشگاه چینی

 

برای اطلاعات بیشتر، لطفا از وب سایت زیر بازدید کنید:

وزارت امور خارجه چین

http://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng

خدمات کنسولی چین

http://cs.mfa.gov.cn/wgrlh

 

در مقاله  مدارک مورد نیاز برای انواع ویزای چین  اطلاعات بیشتری قرار داده ایم.

 

مراحل ثبت نام معمولا عبارتند از

 

۱) محل اقامت: ثبت نام برای اقامت و انتقال به خوابگاه.

 

۲) پرداخت: پرداخت هزینه تحصیل، هزینه ثبت نام و سایر هزینه های مرتبط

۳)  بیمه: گذرنامه معتبر و گواهی پذیرش و پرداخت حق بیمه .

 

۴) ثبت نام دانشجو: فرم های مرتبط برای ثبت نام دانشجویان را باید پر کنید.  در هنگام ثبت نام اگر ثبت اختراعی دارید باید مدارک اصلی ثبت اختراع خارجی  را به زبان چینی یا انگلیسی به همراه داشته باشید.

۵) معاینه فیزیکی: معاینه فیزیکی و گواهی پزشکی لازم که دانشگاه از شما خواسته است را باید انجام دهید.

 

۶) مصاحبه ویزا:  مصاحبه ویزا که توسط دانشگاه برای متقاضیان اقامت برای اولین بار است را انجام دهید.

 

۷) اجازه اقامت: پس از اخذ نتیجه معاینه پزشکی خود و درخواست مصاحبه ویزا درخواست مجوز اقامت دهید.

 

* روش های ثبت نام ممکن است از دانشگاه به دانشگاهی دیگر متفاوت باشد. برای اطلاعات بیشتر لطفا با دانشگاه مد نظر خود مشورت کنید.

 

۳٫ اقلامی که ممکن است در طول اقامت خود در چین نیاز داشته باشید

 

۱ دستگاه های الکترونیکی

لپ تاپ و لوازم جانبی، آداپتور برق، آداپتور AC، شارژر قابل حمل، و غیره (ولتاژ استاندارد در چین ۲۲۰V است). تصویر زیر سوکت استاندارد در چین را نشان می دهد.

 

۲ لباس

 

ملافه تخت، کت و شلوار و… چین دارای قلمرو گسترده ای است؛ بنابراین تفاوت های آب و هوایی زیادی در مناطق مختلف وجود دارد و برای راهنمایی هایی برای لباس پوشیدن دشوار است. لطفا لباس های خود را طبق محل جغرافیایی دانشگاه خود تهیه کنید.

 

۳ لوازم آرایشی و بهداشتی

 

حوله حمام، حوله، مسواک، خمیر دندان و غیره

 

۵داروهای مشترک

 

داروهای تنفسی و دستگاه گوارش، داروهای ضد درد، داروهای ضد التهابی، دفع کننده پشه، مرطوب کننده و غیره.

 

۶ پول نقد

 

توصیه می شود پول نقد (RMB) حتما با خود ببرید تا هزینه های اولیه را برای حمل و نقل از فرودگاه به دانشگاه و نیازهای روزانه روز اول ورود به چین را بپردازید.

نکته مهم: پیشنهاد می کنیم که اقلامی مانند نیازهای روزانه تان را در حوالی دانشگاه و یا مراکز خرید نزدیک خریداری نمایید.

 

 

۷ اقلامی که اصلا نباید ببرید

 

علاوه بر این، طبق مقررات دولت چین، تریاک، مورفین، هروئین، ماری جوانا و سایر داروهای اعتیاد آور مواد مخدر و داروهای روانگردان، و همچنین انواع سلاح، سلاح های شبیه سازی شده، چاقوهای کنترل شده، مهمات و مواد منفجره ممنوع است که وارد چین شوند برای اطلاعات بیشتر، لطفا به وب سایت های زیر مراجعه کنید:

اداره کل گمرک جمهوری خلق چین: http://www.customs.gov.cn/publish/portal0/tab517/info10510. htm

 

ارسال نظر

انتخاب مکان برای جستجوی دقیق تر